Vanzari si Info stoc: 0799 755 311 vanzari@magazinbirotica.ro | suport@magazinbirotica.ro  |   Luni - Vineri 9.30-17.00 | Sambata 9.30-14.00

  • Coşul meu

    Cosul este gol

    Nu este nici un produs în coş.

Luni-Vineri 9.30-17.00 
Sambata 9.30-14.00

Chat-ul pentru asistenta clienti,
Email: vanzari@magazinbirotica.ro
Vanzari & Info stoc: 
0799 755 311

Aflați ultimele produse si oferte cu un
Like pe pagina noastra de Facebook

contact

Termeni si conditii


 

Livrarea


www.magazinbirotica.ro   -   va asigura ca face toate eforturile pentru ca produsele comandate sa ajunga la Dvs. cât mai repede posibil.Astfel, orice produs are termen de livrare 2-3 zile ( daca produsele comandate sunt pe stoc) sau 5-10 zile (daca produsele comandate sunt in stocul furnizorilor). Livrarea poate dura mai mult în cazul comenzilor înregistrate dupa ora 17 sau în weekend.
Va multumim pentru întelegere!

 

Returnarea produselor


Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci când cumparati de pe site-ul nostru. De aceea, daca nu sunteti incântat de cumparaturile facute, le puteti returna iar noi va vom înapoia contravaloarea lor.  

Conform legii, “Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului".  

Clientii www.magazinbirotica.ro pot returna produsele cumparate, în ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele si fara nici o urma de folosire, deteriorare sau uzura, în termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul va suporta cheltuielile de expeditie a produselor pe care le returneaza, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea directa. 

Notificarea returnarii produselor trebuie facuta prin formularul din sectiunea "Cerere de retur"  sau  la adresa de email  retur@magazinbirotica.ro  înainte  de  expedierea  produselor  pe  care  doriti  sa  le returnati.

Va rugam sa specificati in cererea de retur contul bancar in care doriti rambursarea contravalorii returului

Produsele returnate trebuiesc impachetate corespunzator pentru transport. Se accepta returul produselor integre , fara ambalaj  sau continut deteriorat.

www.magazinbirotica.ro  va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 15 de zile de la data denuntarii în scris a contractului; suma înapoiata nu va cuprinde cheltuielile de transport tur - retur.  

Acceptam schimbarea produsului cumparat cu un produs diferit sau cu acelasi produs cu respectarea acelorasi conditii de integritate a produselor returnate, singurele cheltuieli suportate de catre client fiind cele de transport.