Vanzari si Info stoc: 0799 755 311 vanzari@magazinbirotica.ro | suport@magazinbirotica.ro  |   Luni - Vineri 9.30-17.00 | Sambata 9.30-14.00

  • Coşul meu

    Cosul este gol

    Nu este nici un produs în coş.

Luni-Vineri 9.30-17.00 
Sambata 9.30-14.00

Chat-ul pentru asistenta clienti,
Email: vanzari@magazinbirotica.ro
Vanzari & Info stoc: 
0799 755 311

Aflați ultimele produse si oferte cu un
Like pe pagina noastra de Facebook

contact

Angajament

Conform cerinţelor Regulamentului 2016/679/UE (GDPR- General Data Protection Regulation) pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date  SC MISOR COM SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

In calitate de unic proprietar al site-ului www.magazinbirotica.ro SC MISOR COM SRL se angajeaza sa foloseasca datele trimise de dvs exclusiv in scopul in care au fost colectate : efectuarea comenzilor si comunicarea comerciala privind activitatea site-ului.

Ne angajăm să luăm  toate măsurile tehnice și organizatorice pentru asigurarea securității datelor tale personale, protejării lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii ori accesului neautorizat asupra lor.

Colectarea datelor

Datele cu caracter personal sunt colectate doar cu acordul dumneavoastra in scopul realizarii activitatii comerciale: facturare, livrare, service.

Furnizarea datelor cu caracter personal se face voluntar si sunt prelucrate doar de tertii cu care avem contract de confidentiatilitate.

Comunicarea comerciala privind activitatea site-ului se va face doar daca dvs doriti acest lucru si optati pentru inscrierea adresei de email in baza de date a newsletter-ului.

Datele colectate sunt:

  • Nume și prenume
  • Compania reprezentată
  • Cod identificare fiscala necesar facturarii
  • Adresa poștală (strada, cod poștal, oraș, țară)
  • Număr de telefon
  • Adresa de e-mail

 

Regulamentul 2016/679/UE (GDPR- General Data Protection Regulation, Regulamentul general de protecţie a datelor cu caracter personal) va garanteaza:

  • Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR).
  • Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de rectificare, art. 16 GDPR).
  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori (dreptul de ștergere, articolul 17 GDPR).
  • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor (dreptul la restricționare a procesării, articolul 18 GDPR).
  • Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizată într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil și de a solicita transmiterea acestor date către un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR).
  • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea (dreptul la obiecție, articolul 21 GDPR).
  • Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere (dreptul de retragere a consimțământului, articolul 7 GDPR).
  • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).
  • Dreptul de a nu face obiectul unor decizii automate cu efect juridic.

 

Date cu caracter anonim

Prin intermediul site-ului se pot colecta si date anonime generate de navigarea pe site.Aceste date sunt folosite doar de catre SC MISOR COM SRL sau firme specializate si au ca scop imbunatatirea serviciilor oferite.

 

Numar de inregistrare Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal : 0020626